Om meg

Født: 18.august 1981

Vokst opp: Helligvær – en øygruppe utenfor Bodø

Bor nå: Halden

Sivilstatus: Gift, mor til en liten gutt og bonusmor til to større gutter

Etter 16 år hjemme hos mamma og pappa, var det på tide å flytte ut og starte hybellivet. Så brutalt var det å starte på videregående. Da måtte jeg flytte fra den lille øya jeg hadde vokst opp på med ca 100 innbyggere og bo for meg selv i Bodø. Det var en brå overgang, men det har gjort meg veldig selvstendig. Dette var i 1996 og da fikk jeg samtidig min første mobiltelefon. Et lite perspektiv fra dagens mobilverden, så var vi kun to i klassen som hadde mobiltelefon og den ringte vi kun med. Det var ikke snakk om verken tekstmeldinger eller surfing. Det var et lite tilbakeblikk til da jeg var ung (og det er jo egentlig ikke så lenge siden).

Vel ferdig på videregående og etter å ha gått ett år på Høgskolen i Bodø, valgte jeg å vende nesen sørover. Høsten 2001 flyttet jeg til Halden og studerte videre – 3 år IT og ett år med økonomi ble det på Høgskolen i Østfold.

Suget etter ny kunnskap endte ikke der. I 2009 tok jeg kost- og treningsveilederutdannelse ved Norges Idrettshøgskole. Som jeg pleier å si: Jeg er vel litt over snittet interessert i trening og kosthold.

I mars 2011 flyttet vi inn i vårt nybygde hus. En lang prosess med husbygging var over. Nå var det bare å kose seg i et helt nytt hus – vårt hus! En ubeskrivelig herlig følelse og den sitter fremdeles i kroppen. Med nytt hus og drømmekjøkken fulgte det også med matglede. Å lage mat har blitt en stor glede og det prøves stadig ut nye retter. Og noen vil jeg nok dele her på bloggen også.

En annen interesse som har kommet med huset er hage. Hvem skulle vel tro at jeg skulle få «grønne fingre»? Jeg kommer til å legge ut en del innlegg om hvordan hagen kommer til å ta form, så hyggelig om du vil følge med på det.

Men mest av alt er jeg mamma og kone. Familie er det som er viktigst og jeg er så heldig å ha en flott familie. Og det å være mor er bare helt fantastisk. Koser meg med den lille gutten min som utvikler seg i rekordfart om dagen. Nå er det noe nytt hver eneste dag og det er jo så gøy.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s