Forever Living

Forever Living Products er verdens største dyrker og produsent av aloe vera. Det er et amerikansk familieeid selskap som ble etablert i 1978 av grunnleggeren Rex Maughan. Det ble etablert i Skandinavia i 1998 og i dag fins det i over 150 ulike land.
All aloe veraen er økologisk dyrket og Forever eier plantasjene selv som du finner i Texas, Mexico og Den Dominikanske Republikk.

Forever Living er et direktesalgsselskap. Det vil si at det ikke er mange ledd mellom produsent og sluttbruker som i den tradisjonelle handelskjeden. Produktet går direkte fra produsenten til forhandleren som igjen selger det til kunden. Her er det ingen fordyrende mellomledd.
Det er ikke brukt masse dyr reklame for å gjøre produktene kjent, men det går på folkemunne. Fornøyde kunder anbefaler produktene videre og det dukker stadig opp nye forhandlere som gjør produktene mer synlige.

Og fornøyde kunder er det vi lever av. Derfor har Forever Living en 90 dagers kundefornøyd garanti på alle produktene. Det vil si at hvis har kjøpt et produkt, testet det som du har fått anbefaling fra forhandleren du kjøpte det av, men ikke er fornøyd så får du innen 90 dager pengene tilbake. Du bare leverer emballasje og kvittering til forhandleren du har kjøpt det av og så får du pengene tilbake. Hvilke andre steder har du tilsvarende garanti?

Forever er som det står på deres egne hjemmesider «ett av de få selskapene i USA som er sertifisert for både kvalitet og miljø i henhold til den internasjonale standarden ISO 9001 og 14001, samt omhandler helse og sikkerhet i arbeidsmiljøet.»

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s