Aloe vera

Det er kanskje ikke så mange som vet det, men aloe vera er en grønnsak som sammen med hvitløk, asparges og løk tilhører liljefamilien. Den mest kjente og virkningsfulle er Aloe Vera Barbadensis Miller. Planten har vært i bruk i tusenvis av år, men de siste årene har man sett at interessen for Aloe Vera har økt.

Den har vært brukt opp gjennom tidene og Afrodite badet i aloe vera for å holde huden pen. Aleksander den store brukte den på soldatene sine for å lege sår.

Aloe vera inneholder 75 ulike vitaminer og mineraler. Det er allment kjent at det er godt for huden vår, men ikke alle vet at det er godt for mage og tarm også. Ved å drikke aloe vera renser du ut slaggstoffer, balanserer syre/base balansen og tilfører næring.

Mange har planten stående hjemme og brekker av et blad hvis det er noen sår eller brannsår som trenger kjøling eller ekstra pleie. Det er en plante som har hele kroppen som bruksområde og Forever Living har brukt det beste fra planten og laget mange fantastiske produkter for deg som ønsker å ta vare på deg selv.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s